Login Form



Who's Online

We have 9 guests online

Statistics

OS : Linux t
PHP : 5.3.29
MySQL : 5.6.36
Time : 05:53
Caching : Disabled
GZIP : Enabled
Members : 3138
Content : 171
Web Links : 6
Content View Hits : 222172

 
 Darkstone Forum :: Quest Editing Forum
Welcome Guest   [Register]  [Login]
 Subject :Ran into a graphic situation..... 22-06-2012 03:33:51 
MaskedNightmare
Darkstoner
Joined: 17-06-2012 20:32:58
Posts: 5
Location

Hi, Me again. This time, it's regarding the quest editor. Whenever I try to edit in a patch of grass or a wall or something... It seems like, it isn't there. Like it's invisble or something. Anyone else having this issue? I run windows 7, so that could be why. Any ideas?

IP Logged
 Subject :Re:Ran into a graphic situation..... 23-06-2012 00:39:40 
Foucter
Darkstoner
Joined: 15-06-2011 19:07:29
Posts: 37
Location

How are you trying to "edit" it?  There isn't much you can do with grass, its a fixed graphic; you can place it and turn it, but that's about all.  If you're using the Make O3D, that's a different story.

IP Logged
Last Edited On: 23-06-2012 00:40:12 By Foucter for the Reason
 Subject :Re:Ran into a graphic situation..... 23-06-2012 00:47:01 
MaskedNightmare
Darkstoner
Joined: 17-06-2012 20:32:58
Posts: 5
Location

I guess what I was trying to say is, "Whenever I try to put an object in a square (I.E. A patch of grass), it isn't there." Like, it's there when I play, but in the editor, it's invisible pretty much. I can try to get a picture if need be.

IP Logged
 Subject :Re:Ran into a graphic situation..... 23-06-2012 04:14:42 
MaskedNightmare
Darkstoner
Joined: 17-06-2012 20:32:58
Posts: 5
Location

This is kind of what I mean.... These are the walls to the house.

IP Logged
 Subject :Re:Ran into a graphic situation..... 24-06-2012 22:39:40 
MaskedNightmare
Darkstoner
Joined: 17-06-2012 20:32:58
Posts: 5
Location

Alright, I figured it out. Apparently, all I did was move all the stuff from inside the quest editor folder, into C:\Program Files (x86)\Delphine Software\Darkstone. And it fixed it right up. I can see the grass, sand, etc. I put on the map finally. :)

IP Logged
Last Edited On: 24-06-2012 22:40:20 By MaskedNightmare for the Reason
 Subject :Re:Re:Ran into a graphic situation..... 25-06-2012 19:22:45 
Foucter
Darkstoner
Joined: 15-06-2011 19:07:29
Posts: 37
Location







[MaskedNightmare 24-06-2012 22:39:40]:

Alright, I figured it out. Apparently, all I did was move all the stuff from inside the quest editor folder, into C:\Program Files (x86)\Delphine Software\Darkstone. And it fixed it right up. I can see the grass, sand, etc. I put on the map finally. :)

 

Glad you got it to work!  8)  Computers and their pathing problems!

IP Logged
Page # 


Powered by ccBoard